Google Search

Custom Search

Tuesday, September 13, 2011

4 sfaturi ca sa arzi grasimile

4 sfaturi ca sa arzi grasimile
==============================

Ti se pare ca in ultima vreme nici un regim nu mai functioneaza?
Ei bine, exista solutii care te vor ajuta sa arzi grasimile saturate
si sa ai o greutate ideala, respectand cateva reguli de baza.
Hai sa iti arat care sunt acestea.

MICUL DEJUN, OBLIGATORIU

* Cheia unei siluete de invidiat este un mic dejun sanatos.
De aceea, nu trebuie sa uitati de el nici macar o zi.
Potrivit unui studiu al Asociatiei Americane de Obezitate
80% dintre 400 de persoane participante la cercetare,
care au luat micul dejun in timp ce se aflau la dieta,
au reusit sa slabeasca.
Specialistii spun ca un mic dejun de 300-400 calorii,
care sa contina cereale ( bogate in fibre), lapte degresat
si fructe, este formula ideala.

GRASIMI CARE TOPESC GRASIMILE
=============================

Utili pentru sanatatea inimii si a creierului, acizii grasi
Omega 3 au un rol important si in controlul greutatii.
Aceste grasimi, care sunt absorbite rapid in sange accelereaza
metabolismul si grabesc arderea grasimilor saturate, responsabile
pentru cresterea in greutate.
Totodata, acizii grasi Omega 3 sunt excelenti energizanti si antidepresivi
recunoscuti.
Consumand peste gras, seminte de in si nuci ( bogate in Omega 3 ), vei deveni si o persoana mai energica.

NU UITA DE VINETE, MERE, MIGDALE!
=================================

Anumite alimente ajuta organismul in procesul de ardere a
grasimilor si impiedica acumularea surplusului ponderal.
Alimentele cu astfel de proprietati sunt vinetele, pieptul de pui,
merele, lamaia. morcovii, migdalele si dovleceii.
Totodata, trebuie sa bei zilnic doi litri de apa, caci ajuta metabolismul,
dar stimuleaza si eliminarea toxinelor din organism

==================================================================================
=====================INCERCATI SI NU O SA REGRETATI===============================
==================================================================================

No comments:

Post a Comment