Saturday, September 17, 2011
Reteta Zilei : Pui Teriyaki !
==============
Reteta Zilei : Pui Teriyaki !
==============
Ingrediente:
1 kg de pulpe de pui
1 lingurita de ghimbir proaspat ras sau pudra
1/3 cana de sos de soia
2 linguri de miere
2 catei de usturoi,pisati
1 lingura de ceapa,taiata foarte marunt
1/2 cana de apa.
Mod de preparare
Pui Teriyaki este o delicioasa mancare cu carne. Teriyaki denumeste de fapt un stil de gatit specific bucatariei japoneze. Se amesteca toate ingredientele pentru sos.
Se curata pulpele de pui si se adauga in sos, se pun intr-o punga sau intr-o cutie inchisa ermetic.
Prefer pungile fiindca din cand in cand mai trebuie intoarsa,ca sa patrunda sosul peste tot.
Se lasa la frigider peste noapte.
A doua zi se puna in tava si se coace la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra.
E excelent si la gratar
Mod de servire:
Pui Teriyaki se serveste cald, cu orez simplu.
Pofta Buna !
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment