Wednesday, September 14, 2011
Un desert delicios: Aspicul cu fructe
=====================================
Un desert delicios: Aspicul cu fructe
=====================================
Ingrediente necesare :
- un pliculet de praf pentru gelatina tort
- fructe (struguri, fructe de padure, fructe tropicale)
- 1 lingura si jumatate de zahar
- un lichid (suc, compot, ceai)
=====================================
Mod de preparare :
================
Aspicul cu fructe este un desert simplu si delicios.
Pentru un pliculet cu praf pentru gelatina se folosesc 250 l de lichid. Se poate folosi suc, ceai, zeama de la compot.
Intr-un vas se pune pliculetul gelatina cu 1 lingura si jumatate de zahar. Peste se pune lichidul si se amesteca pana ce se dizolva zaharul. Taiati si fructele in bucati mai mari si puneti-le intr-un castron. Gelatina, zaharul si lichidul se pun la foc mic pentru cca. un minut. Amestecati compozitia pentru dizolvarea prafului de gelatina. Dupa ce ati amestecat cca. un minut, puneti continutul in castron peste fructele lasate. Lasati sa iasa aburul, iar dupa aceea bagati aspicul cu fructe la frigider pentru circa 30 de minute.
===================================== Este un preparat racoros ! ====================
===================================== Pofta Buna ! ==================================
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment